Livrare lampioane zburatoare biodegradabile

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare, alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original si sigilat al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea lampioanelor în Bucureşti sau în ţară se efectuează prin intermediul unei societăţi de curierat rapid. Puteţi opta şi pentru ridicarea personală a produselor de la sediul nostru din Bucureşti, Str. Dreptatii, nr. 2, sector 6

Pretul curierului in tara este de la 20 lei, in functie de zona de livrare.

Livrarea produselor se face prin intermediul societatii de curierat  – Fan Courier, Cargus sau Atlassib.

Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care Dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar, va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului.

Durata Livrarii.

Dupa confirmarea comenzii, livrarea produselor dureaza intre 24-48 de ore.

 


Lampioanele zburatoare bio sunt ambalate individual pentru a evita contactul cu umezeala, continand si instructiuni complete de utilizare. Toate lampioanele bio comercializate de noi au certificat CE (marcaj indicat pe fiecare produs in parte, conform normelor europene de siguranta a consumatorului si mediului din Uniunea Europeana), cat si certificatul de testare SGS (ce demonstreaza siguranta lampionului).

Lampioanele zburatoare sunt 100% biodegradabileNu contin sarma si sunt confectionate din:

  • Hartie de orez/bumbac ignifuga – care nu arde cu flacara aprinsa. In cazul in care, din greseala, se va atinge de flacara celulei de combustibil, aceasta se va inegrii si la expunere indelungata se va carboniza si sfarama.
  • Celula de combustibil – este atasata, nu necesita asamblare si este confectionata dintr-un material imbibat cu solutie inodora, ce NU contine Azbest si NU picura.
  • Sfoara ecologica degradabila.
  • Rama din lemn de bambus.
Viziteaza magazinul Lampioanebio.ro pe ShopMania